nu ma plang baietas ... mi-am zis doar off-ul .. si daca am dat ban aiurea scoate-mi adminul doar esti owner din cate stiu ... poti sa imi dai si mie ban pe ip sau pe ce vrei tu .. chiar nu ma intereseaza. Si la partea cu ofticat e un adevar care stiu ca te doare. Again Peace !!!
Si recunoaste ca esti de c***t in ceea ce priveste slayurile si slapurile date total aiurea gen ca mori si dai vina pe altu, gen azi cand ai murit ca fraieru si eu eram in spatele tau, ma intorceam ca am auzit pasi si oricum muream amandoi daca nu ma intorceam ... dar chiar nu am ce sa iti cer. ramai cu slayruile tale si slapuri de tot c*****l. pacat de server ca a reunit oameni care s-au cunoscut personal, cu care au legat prietenii dar pt. asta oricum lui PAR trebuie sa ii multumesc. Peace !!!
A last thing: daca ar avea toti curajul sa zica adevarul ce bine ar fi, dar multi nu o fac de teama sa nu isi piarda adminul sau slotul sau ce or avea ei. Si crede-ma ca toti dar absolut TOTI ADMINII CAT SI JUCATORII MA SUSTIN IN CEEA CE ZIC !!!
Last edited by KuM?; Saturday, 20 February 2010 at 21:56.
Reason: ca e nevoie
In calitate de avocat al lui RADU sau Erised,normal ca ii iau apararea!Eu cred ca voi sunteti ofticati...O sa dau mai multe detalii cand vin de la tigara,acum n-am dispozitia necesara! gg beibi :*
Bookmarks