+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11

Thread: Hhhhmmm!

Admin KuM? is an unknown quantity at this point KuM?'s Avatar

Hhhhmmm!

Sincer nu am stiut unde sa postez asa ca o fac aici !!!

Cerere unadmin, daca exista asa ceva ... va rog frumos scoateti-mi adminul.

Erised ma scoate din sarite si nu numai pe mine. Cineva m-a sfatuit sa nu il iau in seama, dar nu ai cum frate cand il vezi ofticat.

Satul de slayuri aiurea, slapuri care nu isi au rostul.

Sincer imi pare rau de Par in sensul ca e un baiat mult prea de treaba in comparatie cu stim noi cine.

Prefer sa joc cu boti decat sa joc pe server cand e erised.

Peace !!!

(re)tired Erised is just really nice Erised is just really nice Erised is just really nice Erised is just really nice Erised's Avatar

Dai ban aiurea unui jucator, ma injuri cand iti dau slay pt ca nu joci si dupa vii si te plangi aici... Ce pot sa zic, nais

LE: Si da, mi-a placut maxim partea cu "ofticat". GG!
    Last edited by Erised; Saturday, 20 February 2010 at 20:53.

Admin KuM? is an unknown quantity at this point KuM?'s Avatar

nu ma plang baietas ... mi-am zis doar off-ul .. si daca am dat ban aiurea scoate-mi adminul doar esti owner din cate stiu ... poti sa imi dai si mie ban pe ip sau pe ce vrei tu .. chiar nu ma intereseaza. Si la partea cu ofticat e un adevar care stiu ca te doare. Again Peace !!!

Si recunoaste ca esti de c***t in ceea ce priveste slayurile si slapurile date total aiurea gen ca mori si dai vina pe altu, gen azi cand ai murit ca fraieru si eu eram in spatele tau, ma intorceam ca am auzit pasi si oricum muream amandoi daca nu ma intorceam ... dar chiar nu am ce sa iti cer. ramai cu slayruile tale si slapuri de tot c*****l. pacat de server ca a reunit oameni care s-au cunoscut personal, cu care au legat prietenii dar pt. asta oricum lui PAR trebuie sa ii multumesc. Peace !!!

A last thing: daca ar avea toti curajul sa zica adevarul ce bine ar fi, dar multi nu o fac de teama sa nu isi piarda adminul sau slotul sau ce or avea ei. Si crede-ma ca toti dar absolut TOTI ADMINII CAT SI JUCATORII MA SUSTIN IN CEEA CE ZIC !!!
    Last edited by KuM?; Saturday, 20 February 2010 at 21:56. Reason: ca e nevoie

(re)tired Erised is just really nice Erised is just really nice Erised is just really nice Erised is just really nice Erised's Avatar

Hai mai zi.

Par is on a distinguished road Par's Avatar

Erised e un ofticat!

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha

PS: KuM? ai un PM de la mine :*

Guru mr_bici is on a distinguished road mr_bici's Avatar

Da frate erised se oftica, e trist ca doar e un joc.

Par is on a distinguished road Par's Avatar

@Par =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    @mr_bici >:P>:P>:P
    Last edited by Erised; Sunday, 21 February 2010 at 13:48.

Admin LeXa is an unknown quantity at this point

In calitate de avocat al lui RADU sau Erised,normal ca ii iau apararea!Eu cred ca voi sunteti ofticati...O sa dau mai multe detalii cand vin de la tigara,acum n-am dispozitia necesara! gg beibi :*

Camelia... Yeah, yeah!

+ Reply to Thread

Bookmarks